2012/04/29

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Faar Ida vagyok, 38 éves, vállalkozó- és vállalkozó szellemű. Ugyanis arra a korántsem egyszerű feladatra vállalkoztam, hogy az elkövetkező időben hétről-hétre találkozzam Önökkel/Veletek az általam indított blogban - az eletrecept.blogspot.com -on, és – reményeim szerint sok hasznos, és fontos információt osszak meg az ide látogatókkal.
ÉLETMÓD. Nem szeretném a Kedves Olvasókat száraz statisztikai adatokkal kínozni, s nem szeretnék áltudományos eszmefuttatásokba sem bocsátkozni, de tény: mindaddig vajmi keveset foglalkozunk az egészségünkkel, amíg meg nem betegszünk. Gyarló módon naponta számtalan esetben tesszük ki szervezetünket ártó hatásoknak – s itt nem a sajnálatos módon elkerülhetetlen környezeti hatásokról beszélek – mit sem törődve a súlyos következményekkel. Pedig nagyon jó volna, ha mindannyian többet figyelnénk önmagunkra s lépésről-lépésre haladva, levetkőzve rossz szokásainkat – megpróbálnánk egészségesebben élni.
S ez miképp lehetséges? Ebben lesz ezentúl az Önök segítségére a most induló blog,amely hetente több alkalommal rendszeresen jelentkezik majd,s hasznos ismereteket nyújt az egészség megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz,az életminőség javításához.
Minden hónap elején keressék a VITAMINVADÁSZ soron következő részét, amelyben részletesen áttekintjük az éppen szezonálisan megjelenő zöldségek-gyümölcsök élettani hatásait, felhasználási javaslatokkal, könnyű ízletes receptekkel tarkítva.
Minden hétfőn HETI ÍZPRÓBA címmel a megszokottól eltérő alapanyagokat fedezünk fel, vagy a már megszokott alapanyagokból készítünk különleges ételeket – annak érdekében, hogy a hétköznapok szokványos ízeit megújítva színesebbé tegyük étkezéseinket.
Szerdánként LÉLEKÁPOLÓ GONDOLATOK címmel idézeteket osztok majd meg Önökkel, amelyeknek aktualitása örökérvényű.
Péntekenként  az EGÉSZSÉGPÉNTEK keretein belül érdekes egészségügyi témák kerülnek majd „terítékre” – amelyekből könnyen és gyorsan tájékozódhatnak majd szervezetünk működésével kapcsolatban.
Vasárnaponként pedig  egy három kérdésből álló tesztet találnak - amelynek helyes  megválaszolása esetén - garantált ajándékot kapnak a válaszadók ( e-mailben küldött vitamintáblázat, reformrecept,spórolási tipp, konyhai tanácsok,stb.)
Kérem, tartsanak velem! Találkozzunk rendszeresen a eletrecept.blogspot.com - on !
Mindenkit szeretettel várok!



                                                                                            Faar Ida
                                                                                           

1 megjegyzés: