2017/12/31

ÉVINDÍTÓ GONDOLATOK 2018/001





Köszöntelek Kedves Olvasóm, - az, hogy e sorokat olvasod ékes bizonyítéka annak, hogy figyelsz Rám, hogy érdekel, amit mondani szeretnék, hogy időt szakítasz a számomra. 
Olyasmit teszel, amiért hálával tartozom Neked, mert ebben az örülten rohanó, önmagát sanyargató, felületessé váló világban az IDŐ az egyetlen dolog, amit képtelenség megállítani, vagy lassulásra bírni. 
Az idő,- ami zakatol előre feltartóztathatatlanul, követelőzik, korlátok közé szorít, és gyakran nehézségeket okoz – uralkodik a mindennapjainkon, az életünkön. 
Hasznosan eltölteni életünk perceit óriási ajándék – mert akkor elmondhatjuk, hogy képesek voltunk megvalósítani minden álmunkat. 
Mi az, ami hasznos? 
Hasznos minden pillanat, amit azokkal az emberekkel töltünk el, akiket szeretünk – ha figyelünk rájuk, ha segítünk nekik, ha jelen vagyunk az életükben. 
Hasznos minden pillanat, amit arra fordítunk, hogy jó irányba fejlődjünk: tanulunk a hibáinkból, kielemezzük a kudarcaink okát és miértjét, majd nemes egyszerűséggel túllépve rajta azon munkálkodunk, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat. 
Hasznos minden pillanat, amit pozitív érzések jellemeznek: a türelem, az empátia, a barátság, a szerelem, a kedvesség, a segítőkészség, a becsület, a jóság itat át… 
Kedves Olvasóm – ki e sorokat olvasod, köszönöm, hogy figyelsz Rám, hogy időt szánsz a soraimra, - és bízom abban, hogy ez 2018-ban is így marad. 

Kívánom, hogy az új esztendőben minden álmod, terved valóra váljon, s  a boldogság, és a szeretet minden pillanatban jelen legyen az életedben. 

B.Ú.É.K 2018




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése