2014/07/17

SÁRGABARACK-KRÉM - javított változat

Úgy látszik nagyon nyár van, és Nekem nagyon árt a meleg...

Hősiesen bevallom: kedves olvasóim néhányan számon kértétek rajtam a SÁRGABARACK-KRÉM hiányosan közölt receptjét, amit itt és most sűrű bocsánatkérések közepette most korrigálok. Szóval a recept helyesen:

SÁRGABARACK-KRÉM
Hozzávalók:1 kg sárgabarack, 2 vaníliás pudingpor, 2 joghurt, 5 szem szegfűszeg 1 darabka fahéj, 6 dl tej, tejszínhab, vaníliás cukor
A sárgabarackot kimagozzuk. 2 deci vizet forralunk, beletesszük a vaníliás cukrot, a szegfűszeget és a fahéjat. Pár percig forraljuk, majd beletesszük a barackokat is és 2 percig főzzük. Botmixerrel összemixeljük. Kihűtjük. Közben elkészítjük a pudingot. Hozzáadjuk a mixelt barackot, és a joghurtokat– alaposan elkeverjük, majd tálkákban elosztva lehűtjük. Tejszínnel díszítve tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése