Nem kell mindig húst
enni!
Hangzik a diétás jó tanács – és bizony igaza van.
Szerencsére nagyon sok
olyan étel van, ami finom, magas fehérje- és rosttartalommal bír – táplál, és
telít, na és nagyon gyorsan elkészíthető.
Ilyen a
ZÖLDBORSÓS SÜLT
TOJÁSLEPÉNY is, egy újabb EXPRESSZ-KAJA, direkt azoknak, akik szeretik a
hasukat, de nem kívánják a fél napjukat a konyhában tölteni.
Hozzávalók:1 kg zöldborsó,
olivaolaj, 10 db tojás, só, bors, petrezselyemzöld
1.
A zöldborsót olívaolajon megpároljuk,
ízlés szerint sózzuk.
2.
Egy edényben olivaolajat melegítünk,
beletesszük az apróra vágott petrezselymet, borsót, kevés borssal meghintjük,
3.
majd szétterítjük egy tűzálló tálban, és
ráöntjük a tojást.
4.
A tetejét gyengén megsózzuk.
5. Előmelegített
sütőben addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul.
Jó étvágyat:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése