2020. február 25., kedd

ERRŐL OLVASHATTÁL A 8.HÉTEN
Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem feltétlenül kell súlyos tízezreket költeni kozmetikumokra, vagy kozmetikusra. Ennél létezik egy jóval gazdaságosabb, pénztárcakímélőbb és mellesleg természetesebb módszer.
Mi ez?
A felhasználásra szánt alapanyagokért elég kimenni a konyhába, és már indulhat is a házi közérzet-, és szépségjavító program. 
        

Ha szereted a mexikói konyha remekeit, akkor a burrito-t nem kell bemutatnom Neked. Ha pedig nem ismered –nos, éppen itt az ideje, hogy kedvet kapj hozzá.
A burrito szó jelentése „kis szamár”. A burrito Észak-Mexikó és az USA Mexikóval határos államainak jellegzetes étele.Minden év elején fogadalmat teszel, hogy változtatsz az életeden? Leteszed a nagy esküt, hogy egészségesebben fogsz élni, lemondasz a dohányzásról, többet mozogsz, több időt fordítasz önmagadra, teszel a stressz ellen ...?
Nos, eddig mi valósult meg?
Sejtettem. Nem sok. (Tisztelet a kivételnek.)
De hogy is változott volna bármi, ha még csak arra sem jut időd, hogy egyik napról a másikra regenerálódj. Mert munka után is munka vár. Mert éjfélig tüsténkedsz, aztán mire lecsillapodnának zakatoló gondolataid, már csörög is az ébresztőóra...
Pedig valamit tenned KELLENE!