2018/10/12

MOTIVÁLÓ - HA LEMERÜLNEK AZ ELEMEK


FORRÁS :
Mindig történik valami… Amikor már azt hinnéd, hogy fellélegezhetsz, és minden megy, mint a karikacsapás – megoldottad a gondjaidat, a szeretteiddel is rendben van minden, - nos, akkor jön egy újabb megoldásra váró probléma. Kimerült vagy, nyűgös, kiábrándult, - és most egyszeriben megoldhatatlannak tűnik az újabb feladat, úgyhogy legszívesebben elvonulnál egy sötét szobába, és magadra zárnád az ajtót egy hónapra. Hiába töröd a fejed: ötleted sincs, mihez kezdj – a fásultságod letaglóz. Nem akarod, nem tudod, nem vagy képes,- káosz és reménytelenség keserűsége uralja a gondolataidat. Nos, EKKOR állj meg egy kicsit. Állj meg, és keresd meg mi az, ami feltölti a lemerült elemeidet.

Tudd:
  • Az eddig megoldott problémáid - azok, amelyek arról biztosítanak, hogy képes vagy felülemelkedni a szorongásaidon.
  • Nem vagy egyedül – a szeretteidtől, a barátaidtól a munkatársaidtól bármikor kérhetsz segítséget.
  • Hinned kell önmagadban – bármennyire is közhelyesen hangzik, de képes vagy bármire csak akarnod kell
  • Nincs lehetetlen – mindenre van megoldás, minden helyzetből van kiút.
  • Nem szégyen, az sem, ha kudarcot vallasz – nem Te leszel sem az első sem az utolsó, aki nem boldogul egy problémával. Lépj túl rajta, engedd el a rossz érzéseket, és újult erővel indulj el más irányba.
  • Ami most probléma, lehet, hogy holnap egy új lehetőség -  lehet, hogy ami most fejtörést okoz, az lesz életed új lehetősége arra, hogy változtass.


Mindig történik valami… De egyedül CSAK RAJTAD ,múlik miként jössz ki belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése