2016/12/31

ÉVINDÍTÓ GONDOLATOK


Hát vége lett a 2016-os évnek is… 
Magad mögött hagytad, kudarcaival, sikereivel, betartott és megszegett ígéreteivel, mosolyaival és könnyeivel, nyereségeivel és veszteségeivel – akár készíthetsz mérleget is, azért, hogy tisztán lásd mi az, amin az újévben célszerű lesz változtatnod. 
Nem. 
Nem szükséges fogadalmakat tenned, mert azokat úgysem fogod betartani. Egyszerűen csak törekedned kell a jobbra – arra, hogy meglásd mi az, ami fontos az életben. 
Hagyd hátra a múlt rossz beidegződéseit, éld meg a jelen összes pillanatát, és nézz azzal a tudattal a jövőbe, hogy életed könyvének sorait TE magad írod – saját döntéseid azok, amelyek alakítják sorsodat. 
Bocsáss meg azoknak, akik megsebeztek, szeresd önmagad és azokat, akik téged szeretnek, ne aggodalmaskodj mindenen, ne félj az ismeretlentől – lépj ki a komfortzónádból, hogy életed minél színesebb lehessen. 
Ne panaszkodj a sorsod miatt, hanem vedd a fáradtságot és lépésről-lépésre változtass a hozzáállásodon, és ha nem sikerül elsőre, akkor se add fel, - hisz hibázni kötelező – csak tanulj belőle. 
Élj saját mérték szerint – ne akarj megfelelni mindenki kénye-kedvének. 
Ne félj semmitől, mert, ha félsz – igazándiból nem is élsz. 
Figyelj másokra, légy önzetlen – mert amit adsz, azt kamatostól kapod majd vissza. 
Mert ha véletlenül mégis padlóra küld az élet – könnyebben leszel képesek talpra állni, mert nem vagy egyedül. 
Higgy abban, hogy a szeretet minden akadályt legyőz – szeress, nevess, élj, remélj – és SOHA ne add fel! Kívánok Neked: 


SZERETETBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése