2015/05/03

EXPRESSZ KAJÁK: BABOS RAGU

Nincs elég időd főzni? 
De eleged van a bolti "műkajákból" is?
Akkor itt a megoldás: 
EXPRESSZ KAJÁK 
az Életreceptek-től.
Heti rendszerességgel jelentkező finom receptekkel - a régebbieket pedig megtalálod ezen az aloldalon.
Fakanalat a kezekbe!
Válogass, próbálgass , főzz - és élvezd az otthoni koszt minden előnyét!



Hozzávalók:1 kg sertéscomb, 40 dkg gomba, 40 dkg zöldbab, 30 dkg kukorica 1 nagy fej vöröshagyma, 20 dkg rizs, 3 dl lecsó, olivaolaj, só, petrezselyemzöld, bors


Az olajban az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal, felöntjük kb. 3 deci vízzel, és lefödve pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kukoricát, a zöldbabot, a negyedekre vágott gombát, a rizst és lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése