2015. szeptember 14., hétfő

EXPRESSZ KAJÁK: ZÖLDBORSÓS TOJÁSLEPÉNY


Nem kell mindig húst enni! 
Hangzik a diétás jó tanács – és bizony igaza van. 
Szerencsére nagyon sok olyan étel van, ami finom, magas fehérje- és rosttartalommal bír – táplál, és telít, na és nagyon gyorsan elkészíthető. 

Ilyen a
ZÖLDBORSÓS SÜLT TOJÁSLEPÉNY is, egy újabb EXPRESSZ-KAJA, direkt azoknak, akik szeretik a hasukat, de nem kívánják a fél napjukat a konyhában tölteni.

Hozzávalók:1 kg zöldborsó, olivaolaj, 10 db tojás, só, bors, petrezselyemzöld


1.     A zöldborsót olívaolajon megpároljuk, ízlés szerint sózzuk.

2.     Egy edényben olivaolajat melegítünk, beletesszük az apróra vágott petrezselymet, borsót, kevés borssal meghintjük,

3.     majd szétterítjük egy tűzálló tálban, és ráöntjük a tojást.

4.     A tetejét gyengén megsózzuk.

5.     Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul. 

Jó étvágyat:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...