2015/09/02

SEGÍTSÉG! HARMÓNIKUSAN SZERETNÉK ÉLNI!


Sokszor érzed úgy, hogy kész káosz az életed? Hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és Te folyamatosan az utolsó szalmaszálba kapaszkodva fulladozol, miközben mások mindezt közönyösen szemlélik? 

Akkor ez a cikk pontosan NEKED szól!

NEKED szól, mert Te is harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog, szeretetteljes életet akarsz magadnak… Egy olyan életet, ahol minden átélt pillanat örömmel és energiával tölt fel…

Lehetséges mindez?

IGEN!

Ha betartod a következő 10 alapelvet!

  1. RITKÍTS A BARÁTAIDON! Pontosabban fogalmazok: szakítsd meg a kapcsolatot azon emberekkel, akik ugyan a barátaidnak vallják magukat mindaddig, amíg téged kihasználnak, de nem számíthatsz rájuk, ha te vagy bajban. Egy percet se pazarolj rájuk – csak felemésztik az energiáidat, elveszik az életkedvedet…
  2. SOHA NE CSAPD BE ÖNMAGAD!  Tudom: az önámítás sokkal kellemesebb, mint beleordítani a tükörbe, a saját arcképünkbe az igazságot. Hiába hazudozol magadnak: semmin sem segít – csak a problémák fognak oly mértékben feltornyosulni, hogy az már kezelhetetlenné válik. Tessék önmagaddal őszintének lenni – vállalni a gyengeségeidet, s tenni ellenük.
  3. OLD MEG MOST! Ne halogasd a problémák megoldását – tégy meg mindent azért, hogy a dolgok a helyükre kerülhessenek. Ha mindig, mindent a szőnyeg alá sepersz – idővel hasra esel benne, és akkor is neked kell majd eltakarítani…
  4. LÉGY NYITOTT! Ne félj az ismeretlentől! Minden új dolog előrébb visz, és lehetőséget teremt arra, hogy minél színesebb legyen az életed.
  5. KERESD A JÓT!  Mindenben és mindenkiben. Még a rossz dolgokban is – hiszen nem véletlenül történtek úgy, ahogy: célja van annak, hogy a sors próbatételek elé állított. És ez nem kevesebb, mint megerősíteni, bátorítani, motiválni téged.
  6. NE PANASZKODJ! Még a végén teljesen beleéled magad, s telve az önsajnálattól képtelen leszel cselekedni – ezzel eldobva magadtól a siker esélyét.
  7. ISMERD BE HA HIBÁZTÁL!  Nincs szánni valóbb, mint ha valaki hibázik, és sunnyogva magyarázza a bizonyítványát, vagy másra keni a felelősséget. Tessék beismerni, és tanulni belőle.
  8. SOHA NE AZT SAJNÁLD, AMID NINCS, hanem annak örülj, amid van – hiszen mindent a két kezed munkájával, és a tehetségeddel teremtettél elő. Nem a pénz tesz gazdaggá, hanem az, hogy miként tudsz gazdálkodni a javaiddal.
  9. FELEDD A MÚLTAT! Élj a mában! Ne azon keseregj, ami elmúlt, s amin már nem lehet változtatni, hanem bátran nézz szembe a jelennel, és tervezd a jobb jövőt!
  10. NE VÁRJ A SÜLT GALAMBRA! Nem létezik. Minden, amit el szeretnél érni, ott hever előtted, csak tenned is kell érte!  


Sokszor érzed úgy, hogy kész káosz az életed? Akkor épp itt 

volt az ideje, hogy változtass rajta!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése