2017/05/24

CSAK 10 LÉPÉSRE VAGY A CÉLJAIDTÓL!




Csak 10 lépésre vagy a céljaidtól! 
Mindössze ennyi hiányzik ahhoz, hogy végre ott állj, és elégedetten örülj a sikereidnek.
Nem hiszed?
Akkor kérlek, NE olvass tovább!

A következő cikk KIZÁRÓLAG azoknak szól, akik hisznek önmagukban!
  1. KÖTELEZD EL MAGAD – de teljesen! Ha el szeretnél érni valamit, akkor nincs időd a lustálkodásra. Nem lehetsz hullafáradt, nem lehetsz rosszkedvű, nem lehetsz tespedt – azaz nem kereshetsz kifogásokat. Ugyanis ahelyett, hogy a kibúvóidat magyarázod – fektesd az energiáidat abba, amit elérni szeretnél.
  2. ÉLVEZD AZ „UTAZÁST” – Nem. Nem lesz könnyű. Sem egyenes. Sem egyszerű. Tele lesz buktatókkal, megpróbáltatásokkal, akadályokkal. Lépésről-lépésre kell majd haladnod – így lesz alkalmad arra, hogy megéld minden pillanatát. Nem csak a nehézségeit – felejtsd is el egy életre a panaszkodást, hiszen úgysem sajnál senki, sőt – sokakat még boldoggá is teszel a nyűgjeiddel. Nőj fel a feladathoz- és élvezz minden apró sikert, amit elérsz.
  3. LÉGY SZUPER-POZITÍV – még akkor is, ha igazából nem lenne rá okod. A rosszban is találd meg a jót, - a pozitív hozzáállás átrugdos majd minden akadályon.
  4. TESSÉK LEBONTANI A FALAKAT !– Igen. Ott – azokat, amelyeket Te magad emeltél magad köré! Félsz? Mitől? A kudarctól? Miért? Kinek akarsz megfelelni? CSAK és kizárólag magadnak kell… A Te utad, a Te sorsod, A Te életed!
  5. NYOMÁSS KI A NAGYVILÁGBA! – Falak lebontva, félelmek jegelve – irány az ÉLET! Amikor először lépsz ki a kényelmes kis komfortzónádból, bizony piszok egyedül érzed majd magad. De ne félj! Ezzel a lépéssel egy új élet lehetősége tárul majd eléd, amit mindenképpen meg kell ragadnod. Tégy meg olyan dolgokat, amelyeket eddig nem mertél, légy bátor és határozott!
  6. HIBÁZNI KÖTELEZŐ – úgy bizony. Minden egyes kudarc, minden egyes botlás – tapasztalat, amiből tanulni fogsz.
  7. AZ ENERGIAVÁMPIROK KORA LEJÁRT – azaz zárd ki az életedből azokat az embereket, akik nem hisznek benned. Akik lehúznak, akik kihasználnak, akik egyfolytában az alkalmatlanságodat hangoztatják. Nehéz lesz, de meg kell tenned!
  8. OSZD BE AZ IDŐDET – és a teendőidet. Rendszeresíts egy füzetet erre a célra – két hétre előre napról-napra óráról-órára oszd be mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ja! És SZIGORÚAN tartsd is magad ehhez!
  9. TANULJ, TANULJ, TANULJ! – mindegy hány éves vagy soha nem késő elkezdeni. Néha próbálj meg külső szemlélőként tekinteni önmagadra – mit látsz, min kell változtatnod, milyen hibákat vétettél, és hogyan lehetett volna másképp megoldani? Min kell változtatnod?
  10. LÉGY MINDIG EGYENSÚLYBAN! –azaz a munka, a célok megvalósítása az egy dolog, de a harmónia megteremtése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeres légy. Adj időt magadnak minden nap a feltöltődésre, a regenerálódásra, hogy másnap újult erővel haladhass a céljaid elérése felé.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése