2020/04/09

Kedves Te!



Az Életreceptek blog-magazin olvasójaként biztosan tapasztaltad, hogy az utóbbi 2-3 hétben nem voltam olyan aktív, mint ahogy azt megszoktad tőlem. Ennek egyszerű oka van: a kialakult helyzet miatt  mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. Alkalmazkodnunk kell/kellett az új helyzethez –és ez nem kis feszültséggel jár (t). Ebben a „biztos bizonytalanságban” – másokhoz hasonlóan - nekem sem volt energiám a szokásos ütemben haladni, a veszettül cikázó gondolataim között rendet rakni. De igyekezni fogok, hogy a blog-magazin tartalmai ezentúl is képesek legyenek majd elterelni a figyelmedet a jelenlegi helyzetről, és szórakoztató, informatív cikkekkel átsegítsenek bennünket (Téged és Engem is) ezeken a napokon.

Itt a Húsvét. 
A Húsvét, ami most teljesen más lesz, mint az eddigiek. Ki hitte volna még Karácsonykor, hogy ezt az ünnepet a legszűkebb családi körben töltik majd az emberek... 
A Húsvét, amikor lesz időnk, és lesz alkalmunk mindannyiunknak arra, hogy átértékeljük az életünket: mi a legfontosabb, mi az, ami csak fontos, és mik azok a dolgok, amelyek miatt eddig is kár volt aggodalmaskodnunk, mert lényegében nem jelentenek semmit. 
Most a sors az, ami megállásra kényszerít mindenkit – nem véletlenül. 

Használjuk ki ezt a megtorpanást arra, hogy felfedezzük: létezik más út, más irány az életünkben. Hozzuk ki belőle a legjobbat – bízzunk, higgyünk, reméljünk.


Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése